Weekend Workout tip: zwemmen bij het Noorderparkbad in Amsterdam

1 March, 2018 • Tags: , ,

Het liefst kruip je met dit weer met een dekentje en een serie op de bank, dat snappen we. Maar je kunt natuurlijk ook de warmte opzoeken met sporten. Bijvoorbeeld bij hot yoga, een HIIT training of beter nog: duik in een verwarmd zwembad.

Noorderparkbad

Spring in het diepe

Baantjes trekken is goed voor je. Wist je dat 30 minuten zwemmen gelijk staat aan een uur trainen op het droge? En dat terwijl de zweetdruppels niet eens langs je voorhoofd afglijden! Bovendien herinner jij je vast nog wel hoe blij je vroeger werd als de chloorlucht van het bad je tegemoet kwam in de hal. Precies, jij wilt zwemmen!

Swimming with a view

Sinds deze maand is het mooiste openbare zwembad ter wereld (ja, je leest het goed: ter wereld) bij OneFit aangesloten: het Noorderparkbad. Hier heb je tijdens watertrappelen een prachtig uitzicht op het industriële houten plafond of de aztec print op de glijbaan. Zaterdag kun je inchecken vanaf 12u!

Kopje onder in Amsterdam

Maakt het je niet zo uit of het zwembad Instagramwaardig is en wil je je dit weekend wel aan de borstcrawl wagen? Dan zijn dit andere locaties waar je terecht kunt:

Oud-zuid: Zuiderbad
Oost: Sportfondsenbad oost
West: Marnix & Sportplaza Mercator
Nieuw-west: Sloterparkbad
Zuidoost: Bijlmer sportcentrum

Tip: vergeet niet van de glijbaan te gaan. Of na afloop frietjes en een waterijsje te eten.

Deel dit via: