Pop-up gym workout tip: Yoga Nidra van Yoga-Fit

8 October, 2018 • Tags: , , , ,

Donderdag 18 oktober van 13:00 tot 14:00 uur is het puur you-time in The OneFit Pop-up Gym tijdens de Yoga Nidra sessie van Yoga-Fit. Yoga Nidra is een oeroude vorm van yoga welke je absoluut eens geprobeerd wilt hebben. Tijdens deze slaap van de yogi’s geen fanatieke yoga poses maar enkel liggen in Savasana. Ja echt.

Yoga Nidra

Slapend Yoga-Fit worden

Je wordt pas echt helemaal relaxed als je een uurtje Yoga Nidra van Yoga-Fit in The OneFit Pop-up Gym volgt. Onder begeleiding van een yoga teacher ga je op zoek naar precies dat stukje waar slapen en wakker zijn elkaar overlappen. Als je daar niet zen van wordt, dan weten wij het ook niet meer.

Get (Yoga) Fit

Bij Yoga-Fit weten ze van wanten. Al 8 jaar lang kun je er terecht voor alles op het gebied van yoga, sport, voeding, mind en restfulness. Iedereen kan meedoen; als je nog niet flexibel, sterk en fit bent, dan wordt je het wel bij Yoga-Fit.

Zo doe je mee

Meedoen is helemaal gratis. We hebben 10 plekken beschikbaar welke jij als OneFit member gewoon kunt reserveren via de app. Maar er zijn ook nog 5 extra plekken voor OneFit newbies. Dus neem vooral je vrienden mee! De nog niet OneFitters kunnen zich aanmelden via pop-upgym@one.fit. Check het rooster!

The OneFit Pop-up Gym

In The OneFit Pop-up Gym hebben we de beste instructeurs van de tofste gyms en studio’s in Rotterdam verzameld om jou kennis te laten maken met het OneFit aanbod. Oftewel: de meest populaire en unieke workouts van de stad. Tussen 5 oktober en 2 november kun je hier alle workouts gratis volgen.

Dit moet je weten over The OneFit Pop-up Gym.

Deel dit via: