Vinyasa Yoga bij Sukha Yoga

4 June, 2015

Dat ik fan ben van Yoga weet je onderhand misschien wel! Eerder testte ik namelijk Hot Yoga bij Absolute Yoga op de Overtoom en Vinyasa Flow yoga bij de Nieuwe Yoga School. Vandaag koos ik wederom voor een les Vinyasa Yoga, maar dit keer bij Sukha Yoga. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees gauw verder!

“Ik kom aan bij het schattige yogaschooltje en meteen krijg ik zo’n heerlijk woonkamergevoel. Er staat water met mint klaar en ook mogen we een kop thee pakken als we daar zin in hebben. De mevrouw aan de balie is ook direct de docent vertelt ze. Ik vertel haar dat ik wat last heb van mijn lies in mijn rechterbeen en meteen geeft ze me wat tips over welke oefeningen ik beter kan overslaan en waar ik bij bepaalde oefeningen op moet letten. Super fijn!

Ik begeef me naar een kleine ruimte waar ik mijn spullen neerleg en ook meteen een yoga blok en eventueel deken mag pakken. Dat laatste laat ik voor wat het is, want het is best wel warm in de school. Vervolgens kies ik een plek uit op de achterste rij en ga ik alvast rustig liggen. Even helemaal tot rust komen zo, heerlijk! Er komen steeds meer mensen bij en op het laatst zijn er zelfs vijf rijen van vijf. Normaal zijn het maar vier mensen die naast elkaar de les volgen en zo druk is het bijna nooit verteld de docent. Ik heb (heel suf) een plek naast de muur gekozen, dus bij bepaalde oefeningen is het een beetje een gedoe om mijn armen uit te strekken. Het was zelfs zo vol dat de docente haar plek afstaat aan een klant en mondeling de les deed. Dat was verder niet erg, want ze was enorm goed te volgen en als ik iets niet zeker wist kon ik het stiekem afkijken bij de rest.

Deze les zou ik aanraden aan iedereen die op zoek is naar een kleinschalige en rustige yoga-school. Ook al was het dit keer een beetje druk, de ruimte is vrij klein en de docente heeft écht persoonlijke aandacht voor iedereen. Ook is het een les van alle leeftijden. Ik was volgens mij met mijn 23 jaar de jongste. <”

| Vinyasa Yoga | Sukha Yoga | Ceintuurbaan 243| Amsterdam |

One Fit’s Sophie test allerlei groepslessen door heel Amsterdam. Deze fitchick is 23 jaar oud, heeft een eigen food, health en fashion blog (www.radishtowear.com) en spendeert al haar vrije tijd het liefste in de gym.

Deel dit via: