Pop-up gym workout tip: Yin Yoga van Yoga met Lef!

Wat is er nou lekkerder dan op zondagavond even helemaal opladen voordat de nieuwe week weer begint? Niks, toch?! Kom dus maar op zondag 14 oktober van 19:30 tot 20:45 uur naar The OneFit Pop-up Gym voor een les Yin Yoga van Yoga met LEF!

Yin Yoga

Have a yoga break with Yoga met LEF!

Met Yin Yoga van Yoga met LEF! neem je echt even een momentje voor jezelf. In 75 minuten doorloop je ongeveer 6 poses waarbij de aandacht helemaal ligt op jou en je body. Als het goed is, verlaat je The OneFit Pop-up Gym dus niet alleen met een super ontspannen lichaam, maar ook nog eens met een opgeladen mind. Precies wat je nodig hebt voor die nieuwe werkweek dus!

Zo doe je mee

Meedoen is helemaal gratis. We hebben 10 plekken beschikbaar welke jij als OneFit member gewoon kunt reserveren via de app. Maar er zijn ook nog 5 extra plekken voor OneFit newbies. Dus neem vooral je vrienden mee! De nog niet OneFitters kunnen zich aanmelden via pop-upgym@one.fit. Check het rooster!

The OneFit Pop-up Gym

In The OneFit Pop-up Gym hebben we de beste instructeurs van de tofste gyms en studio’s in Rotterdam verzameld om jou kennis te laten maken met het OneFit aanbod. Oftewel: de meest populaire en unieke workouts van de stad. Tussen 5 oktober en 2 november kun je hier alle workouts gratis volgen.

Dit moet je weten over The OneFit Pop-up Gym.

Deel dit via: