Workout tip: superles 90 in Amsterdam

5 April, 2018 • Tags: ,

Zo’n volle agenda door al die vrije dagen dat je amper tijd hebt om te sporten? Volg de Superles 90 bij Bluebirds yoga en je kunt vijf workouts afvinken binnen anderhalf uur!

BlueBirds

Best of both worlds

Tijdens de Superles combineer je niet twee workouts, maar vijf! Namelijk: HIIT, pilates, vinyasa yoga, yin yoga en meditatie. Het enige wat je nodig hebt: sportschoenen en een flesje water. Bluebirds ontwikkelde deze les zelf om van volledige inspanning naar totale ontspanning te kunnen gaan in één les. En niets is minder waar.

5 in 1

Je start met een korte meditatie en een warming up. Daarna krijg je zes oefeningen die je telkens 60 seconden doet. Gevolgd door 20 seconden ‘rust’ tijdens een andere oefening. Vervolgens doe je de eerste oefening met een hogere intensiteit voor 30 seconden. Dan is het tijd voor pilates oefeningen op de mat, gevolgd door een yoga flow en wat yin oefeningen. Er is zelfs tijd voor savasana als afsluiting!

Dagelijks superbe

Heb je nou alsnog tijdgebrek? Er is ook een 60-minuten variant waarin alle 5 de elementen voorkomen, alleen zijn ze van iets kortere duur. Hieronder vind je het superlesrooster van BlueBirds. De lessen zijn populair; ze worden niet voor niets dagelijks gegeven. Zorg dus dat je er snel bij bent.

Maandag: 18.30u
Dinsdag: 18.00u (60 minuten-variant)
Woensdag: 9.30u & 18.30u
Donderdag: 7.00u
Vrijdag: 9.30u
Zaterdag: 10.00u
Zondag: 11.30u

Deel dit via: