Workout tip: group PT in Den Haag

5 April, 2018 • Tags: ,

Het nuttige met het aangename combineren dit weekend? Ga eens een training volgen bij LivePT. En na afloop? De sfeer (of het bier) bij de vers opgebouwde strandtenten om de hoek proeven natuurlijk!

LIVEPT

Let’s get personal

Bij LivePT volg je een small group training, waarbij je dezelfde ervaring krijgt als met een personal trainer. Ja, je leest het goed. Personal training in een groep. The sunny side: naast de intensieve begeleiding, ervaar je ook de boost van een groep. Dark side? Dat smokkelen met het aantal reps gaat je niet lukken. So, be prepared.

Perfect postuur

De training is opgebouwd met basisoefeningen uit krachttraining, strong men, gymnastics en cross training, zoals squats, deadlifts, pulls ups en bench presses, maar ook touwklimmen en monkeybars. Spiek jij altijd bij een ander hoe je de halterstangen of dumbbells vast moet houden? Dit is de plek om voor eens en voor altijd van je technische fouten af te komen!

Uitnodiging voor het openingsfeest

Op zaterdag 7 april organiseert LivePT ook een feestje met workshops! Vanaf 11:00 gaat het event van start met een meditatie workshop, gevolgd door workshops als kettlebell, ademhaling en spierbehandelingen. En gelukkig kun je na afloop (16u) ook een borreltje doen. Alle OneFitters zijn welkom, maar je moet je wel even aanmelden via de website en op Facebook.

De lessen worden iedere dag gegeven op allerlei tijdstippen. Dus no excuses. Reserveer je plek via de app!

Deel dit via: