Workout tip: afro dance bij Touchee Dance Company in Utrecht

26 April, 2018 • Tags: , ,

Dance like no one’s watching! Klinkt goed hè? De realiteit is vaak wel even anders. Je staat met je glas in je hand een beetje van links naar rechts te schommelen. Met een schuin oog gluur je naar de anderen en je probeert wat moves te stelen – allemaal best leuk, maar niet echt ‘like no one’s watching’! Tijd voor overgave en letting go bij een lesje Afro Dance bij Touchee Dance Company!

Move like you mean it!

Want het liedje gaat verder:  ‘It’s gotta come from the heart if you want it to work’! Dus wat gaan we doen? Afro dance! Afrikaanse muziek is dé perfecte muziek om alles de vrije loop bij te laten en omdat iedereen met z’n eigen moves bezig is en de teacher het allemaal wel gezien heeft, wordt het een uurtje bewegen zoals je nog nooit gedaan hebt.

Joy is in the rhythm

Wat is er zo leuk aan Afrikaanse muziek? Het is vooral superdynamisch. Bij Afrikaanse muziek ligt de nadruk op ritme. Je leert moves uit de Afrikaanse dans, zoals laag bij de grond dansen, polyritmiek en dynamiek, en proberen je helemaal over te geven aan de muziek. Om er nog maar een brainy quote tegenaan te gooien: joy is in the rhythm!

Reserveer ‘m nu hier, donderdag om 19.00 én om 20.00 uur bij Touchee Dance Company!

Deel dit via: