Workout tip: Skills bij PLYO in Rotterdam

1 March, 2018

Er zijn avonden waarop een meditatielesje om de hoek en een kopje thee genoeg zijn. De sauna in, even stretchen en kalmpjes op huis aan. Maar neem nou Ido Portal.

 

Behendig als een kat. Sterk als een beer.  Soepel als een aal. Wendbaar als een kolibrie – nou, zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze man kan alles met zijn lichaam, en dat komt omdat hij gewoon niet echt stilzit. Hij verdiepte zich in wat een mens nou eigenlijk precies kan met zijn lichaam, en dat is veel.  Bukken, sluipen, kruipen, kronkelen, springen, draaien, dansen, vallen, vechten. Dat gaan ze jou leren bij Plyo Rotterdam!

Movement Culture

Nadat hij martial arts en capoeira tot in de puntjes beheerste en het ‘m een beetje begon te vervelen, begon hij de Movement Culture. Zijn missie is mensen weer in contact brengen met hun bewegende lijf.  We trainen wel, maar bewegen te weinig. Terwijl ons lichaam zo verdraaid veel kan. ZO KAN HET DUS OOK!

Doe het zelf in Rotterdam

Ido Portal reist met zijn tribe de wereld rond, maar wat zijn Movement Culture doet, doen  ze bij PLYO in Rotterdam ook!  Hier geven ze SKILLS-lessen. Er wordt vakkundig gekeken naar wat jij allemaal kan met je lichaam. Gun squats? Handstanden? Muscle ups? Gewoon maar proberen! Ze maken gebruik van ‘animal flow’, dus met dierlijke bewegingen en gebruik van je eigen gewicht aan de slag.  Als een haas naar Capelle aan de IJssel!

Doe je mee? Donderdagavond 19.00 bij PLYO. Schrijf je gauw in met je OneFit app!

Deel dit via: