Voor de eerste keer naar de sportschool

fitness-to-do-list-how-to-work-out

Fitness staat al jarenlang in de top 3 van goede voornemens. Na de feestdagen voelen we allemaal de behoefte om het nieuwe jaar sportief te beginnen. Veel mensen sluiten enthousiast een jaarabonnement af bij de sportschool in de buurt. Als je zeker weet dat je de discipline hebt om een paar keer per week de sportschool in te duiken dan is dat prima. Helaas blijkt in het voorjaar dat het lang niet iedereen lukt om het vol te houden.Als je voor de eerste keer aan fitness gaat doen dan is het belangrijk om de juiste sportschool uit te zoeken. Deze moet natuurlijk goed bereikbaar zijn. Maar de sportschool in de straat hoeft niet voor jou de beste keuze te zijn. De sfeer moet je aanspreken. Een prettige omgeving en leuke mensen om je heen maken het veel fijner om ook echt regelmatig te gaan. Als je nog geen idee hebt  dan is de prepaid fitnesskaart van OneFit een goede opplossing. Met 300 sportscholen in Nederland kun je fitness uitproberen zonder direct de verplichting te voelen om een abonnement af te sluiten.

Veel OneFit gebruikers schrijven ons over hun ervaringen. We horen enthousiaste verhalen van nieuwelingen. Na een korte uitleg over waar je alles kunt vinden en wat de belangrijkste regels zijn kun je aan de slag. Instructeurs zijn altijd bereid je op weg te helpen en uit te leggen hoe je fitnessapparatuur gebruikt. Wil je deelnemen aan een groepsles dan kan dit met OneFit ook natuurlijk. Een ideale mogelijkheid om uit te zoeken wat bij jou past.

Belangrijk advies is om rustig te beginnen. Direct een intensieve workout is gewoon niet handig als je nog niet zo veel beweegt. Je hebt dan direct last van spierpijn en dat betekent waarschijnlijk dat je weinig zin hebt in een volgende bezoek. Heb je eenmaal de smaak te pakken en weet je waar je je thuisvoelt dan kun je altijd nog overstappen naar een abonnement. Met je eigen OneFit account kun je zien hoe vaak je nu eigenlijk gaat sporten en wat dat je kost.

TIP: met de Goede Voornemens Special krijg je een OneFit Card met 30 euro tegoed thuisgestuurd. Je betaalt hiervoor tot eind januari 2014 slechts 26,95 euro. Zo kun je in januari alvast lekker gaan sporten zonder je direct voor 12 maanden vast te leggen.

 

 

Deel dit via: