TwoFit: 9 sportieve date tips

13 February, 2018 • Tags: , ,

Casual daten in de zomer is makkelijk: genoeg festivals en terrasjes om elkaar toevallig tegen het lijf te lopen. Maar waar ga je heen als je tenen eraf vriezen buiten en je het interieur van elke koffietent kan dromen (vooral het kattencafé). Doe eens samen een workout; goed voor de kuiten én de liefde.

CrossFit OneFit

1. Ontwijk elkaar

Als je elkaar ontwijkt ben je of 1. toch niet voor elkaar gemaakt of 2. in de dojo. De tweede optie is niet alleen gezellig, maar je sneakt er ook nog een full-body workout in. Van boksen tot tai chi; ontwijken is key.

Kick This in Utrecht

Boksschool Bijlmerbajes in Amsterdam

Fightclub 070 in Den Haag

Watson Sports in Rotterdam

2. Heb elkaars rug

Boulderen -dat is klimmen op ladderhoogte- vereist teamwork. Terwijl je lover tegen de wand hangt geef jij tips, moedig je aan en sta je klaar met een buideltje magnesium. Al is uitglijden geen ramp als je elkaars rug hebt.

Mountain Network in Amsterdam

Boulderhal de Campus in Den Haag

Bolder Neoliet in Rotterdam

3. Breek het ijs

Is jouw stadsie Den Haag of Amsterdam? Meet elkaar dan eens op het ijs: samen schaatsen was al het leukste ever toen je nog bij je bff in de klas zat, en nu mag je na afloop ook nog eens samen aan de glühwein. Highfive!

De Uithof in Den Haag

Jaap Edenbaan in Amsterdam

4. Double trouble

Ga de baan op en speel een potje racketsport met jullie dubbeldates. Kun je daarna gelijk aan je bestie vragen of je vlam goedgekeurd is.

PadelClub Victoria in Den Haag

PadelClub Victoria in Rotterdam

Amstelpark Tennis in Amsterdam

Tennisvereniging Linneaushof in Amsterdam

5. Apenkooien

Gehoord van onze OneFitters: apenkooien is een súper leuke date. Gooit je scharrel je constant af, denk dan aan die mooie uitspraak: meisjes (of jongens) plagen is kusjes vragen.

ApenkooiGym Den Haag

ApenkooiGym Rotterdam

ApenkooiGym Utrecht

ApenkooiGym Amsterdam

6. Spa

Die leukerd met wie je alleen nog maar geappt hebt tegenkomen in de spa? Hmm, dikke kans dat je door de grond wil zakken. Maar een dagje achterover leunen met je liefste is zo gek nog niet.

Kurhaus in Den Haag

International Health Spa in Den Haag

Spa Zuiver in Amsterdam

Vitality Spa en Fitness in Amsterdam

7. Theeleuten

Thee drinken is olie voor de vriendschap, maar ook voor de liefde. Dat geldt na de yogales al helemaal, want ineens heb je energie voor twee en kan je heel goed luisteren naar de ander.

Bluebirds in Amsterdam

Kompassie in Rotterdam

Bodhi in Rotterdam

Yoga Moves Oost in Utrecht

8. Squashen

Laat je inner leeuw los op de squashbaan. Echt, dit is de perfecte gelegenheid om te ontdekken hoe je vlam in elkaar steekt. Kan hij of zij tegen z’n verlies? Laat-ie zich kennen? Watch and learn.

Squash City in Amsterdam

9. Dansen

Oké, je denkt misschien dat samen dansen alleen leuk is als je allebei kneitergoed bent. Think again. Juist als je er helemaal niks van bakt in de zumba/dancehall/house/Afrikaanse dansles is samen gaan vermakelijk. Ga maar na: goed voor je buik-, been-, billen- én lachspieren.

Touchée Dance Academy in Utrecht

Chasse Dance Studios in Amsterdam

Aldeia Capoeira in Rotterdam

Dance Imprint in Rotterdam

New Dance Centre in Rotterdam

Deel dit via: