Train je core met XCOre

21 May, 2014 • Tags: , , , , ,

XCOre

Als je al wat langer met fitness en lichaamsbeweging bezig bent dan ken je vast de term ‘core’ wel. De ‘core’ is eigenlijk de basis van je lichaam; het natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren. Train je je ‘core’ goed dan wordt je lichaam sterker. Met XCOre train je dit heel effectief. Deze groepsles staat garant voor een explosieve training op lekkere muziek waarbij je gaat voor een maximaal resultaat. Je maakt gebruik van de XCO-trainer. Dit is een aluminium buis gevuld met ‘grit’. Bij het bewegen geeft dit aan het eind van iedere move een extra impuls aan je spieren.

Deze groepsles duurt 45 minuten en wordt in hoog tempo uitgevoerd. Als je de echte officiele XCOre training volgt – let hier op, ook in fitness heb je ‘merk’ trainingen en ‘nep’ – dan weet je zeker dat je een verantwoorde training doet waarbij je ook het gewenste resultaat bereikt.

Check hier de XCOre video. Wil je het zelf uit gaan proberen, dan kun je bij OneFit heel makkelijk de official XCOre groepsles gaan doen. Bij meer dan 50 van de 400 sportscholen die OneFit op dit moment aanbied hebben ze de echte XCOre. Zoeken naar een fitnessclub bij jou in de buurt met dit programma kan eenvoudig op OneFit.nl/locaties. Vink in het menu aan de linkerzijde XCO aan en je krijgt de juiste selectie te zien. Er is ook een XCO Outdoor training, leuk voor als je het hardlooprondje eens een extra impuls wil geven, daarover in een volgende post meer.

Deel dit via: