Nieuwe hotspots in Amsterdam

5 December, 2014 • Tags: , , , , ,

OneFit locaties AmsterdamGoed nieuws voor de OneFitters in Amsterdam. In de afgelopen tijd hebben we 4 superlocaties aan ons netwerk toegevoegd. Stuk voor stuk healthclubs die al even op ons verlanglijstje stonden. In Amsterdam Centrum zijn dit Splash en Club Great. Verder in Oost het bekende SportsWorld en in Amsterdam Noord de nieuwe The Crunch. Zoals altijd hebben we deze clubs zelf bezocht, dus vertellen we je er graag wat meer over.

Hartje centrum: Healthclub Splash

Splash-Amsterdam

Op de Lijnbaansgracht tegenover de de Melkweg en de Stadschouwburg schuilt een van de meest luxueuze fitnessclubs van Amsterdam Centrum: Splash Healthclub. Verdeeld over 4 verdiepingen vind je hier een zeer groot aanbod aan kracht- en cardioapparatuur, elke week meer dan 50 groepslessen, luxe wellness faciliteiten, kinderopvang en diverse personal trainers. Dus heel veel keus, luxe en professionaliteit voor een mooie prijs en zeker het bezoeken waard.

Unieke locatie in de Watergraafsmeer: SportsWorld

SportsWorld-AmsterdamSportsWorld Amsterdam is een premium healthclub in de oude Melkfabriek in Oost. Een uniek historisch pand in Amsterdam-Watergraafsmeer. Sports World is de grootste en een van de meest luxe Healthclubs van Amsterdam. Naast dat de locatie er prachtig uit ziet, kan je hier ook echt heerlijk trainen. Sports World biedt namelijk elke week meer dan 125 groepslessen en yoga lessen aan. Uiteraard kan je hier ook terecht om individueel te trainen op de nieuwste apparatuur. Na je workout kun je nog even ontspannen in de sauna of het stoombad of gewoon lekker een hapje of een drankje in het restaurant of in het lounge gedeelte.

Club Great: luxe aan de Ruysdaelstraat

ClubGreat

Healthclub Great is een prachtige nieuwe sportschool op de Ruysdaelstraat in Amsterdam. Je kunt hier trainen op splinter nieuwe apparatuur in een stylish omgeving. Deze club heeft aparte ruimtes voor cardio, krachttraining en vrije training, waar je lekker aan de slag kunt. Ben je lekker uitgeblust na je training dan kan je heerlijk ontspannen in de sauna of een lekkere massage boeken. Je training bij Great is niets dan een echte experience en dus zeker het bezoeken waard.

The Crunch: Topclub in Amsterdam Noord

Thecrunch-amsterdam

The Crunch is een prachtige nieuwe sportschool in Amsterdam Noord dichtbij het IJ. Bij de Crunch is alles nagelnieuw en kun je heerlijk trainen op de meest geavanceerde fitness- en cardio-apparatuur. Bij de Crunch heerst er een zeer prettige en open sfeer mede veroorzaakt door de uitermate gastvrije eigenaresse Nicole. Nicole is een ondernemer met passie voor het fitness vak en gaat voor kwaliteit in plaats van massa.

 

 

 

Deel dit via: