THE PROJECT

10 September, 2014 • Tags: , , , , , ,

LesMills en Reebok maken gezamenlijk een tour door Europa met THE PROJECT Immersive Fitness. De coolste steden worden bezocht en na Londen, Stockholm en Berlijn is het nu de beurt aan Amsterdam.

THE PROJECT Amsterdam

Op 10, 11 en 12 september staat THE PROJECT op het Museumplein in Amsterdam en jij kan er bij zijn. We hebben het namelijk mogelijk gemaakt dat jij met je OneFit Card kan deelnemen aan een van de te gekke ‘immersive’ groepslessen. Simpel inchecken op locatie en stap in de wereld van ‘immersive fitness’. Meer weten, lees dan snel verder. 

Immersive Fitness is nieuw. In ‘The Box’ krijg je een fitness ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Je wordt er namelijk omringd door immense videobeelden. Er wordt gebruik gemaakt van Wrap Around Projectors en LED technologie. Dit geeft jouw groepsles een ongekende visuele dimensie met als resultaat ‘total immersion’. Alsof je zelf in een videogame staat zeg maar.

Proberen? Met OneFit krijg je 20% korting, je betaalt dan 4 credits (10 euro) per les en je krijgt hiervoor ook het unieke gratis t-shirt. Maar let op dit kan alleen voor de resterende plaatsen op de locatie zelf. Vol is vol. Check vooraf in ieder geval de verwachte beschikbaarheid via de website.

Als je vooraf een plaats reserveert dan betaal je via de website van LesMills dan krijg je geen korting. De prijs is dan 12,50 euro.

 

Deel dit via: