Sporten in Amsterdam Oost: hier moet je zijn!

4 November, 2015 • Tags: ,

1229160918.normal

Indische buurt: 

Hier vind je de knusse en sfeervolle yogastudio’s Live en PUUR Yoga. Bij Live zijn ze gespecialiseerd in Iyengar-yoga en Pilates, bij PUUR kun je terecht voor een rustige Restorative of Hatha-les.

IJburg:

Dansen bij de tweede vestiging van het Amsterdam Dance Centre, een yogales volgen bij het kleinschalige Thrive of meedoen aan een groepsles bij het gloednieuwe Fitness Center; allemaal bij elkaar om de hoek!

De Omval:

Bij MT Fitness kun je meedoen met een les Boksen, Animal Flow of TRX. Een klein eindje verderop krijg je bij de Pole Dance Factory–  je raad het al – de fijne kneepjes van het paaldansen onder de knie. Daarnaast kun je er ook Aerial Silks (een vorm van luchtacrobatiek) en Artistic Yoga volgen.

350-testbg-548ff579064ca

Watergraafsmeer: 

De keuze uit drie gyms! In een mooi historisch pand is SportsWorld gevestigd, een de grootste healthclubs van de stad. Bij Duofit kun je een groepsles volgen (Spinning, Yoga, Pilates en Loopfit) of vrij trainen in het ruimtelijke krachthonk. Nog een toplocatie in Oost is het Sportcentrum Universum waar je kunt kiezen uit de meest uiteenlopende sporten, waaronder Aikido, Basketbal en Squashen.

Zeeburg:

Ook hier kun je bij drie gyms met je OneFit-pas trainen.  Fit4Less, een zeer ruime gym met complete Bootcamp-area, het moderne Fit Earth en altijd goede Fit Aan ‘T IJ.

Oosterpark:

Natuurlijk niet te missen; in dit pas gerenoveerde park kun je meetrainen met Kettlebell Outdoor, de Energie Brigade en iLoveWorkingOut.

 

 

Deel dit via: