Pop-up gym workout tip: skateboard longboarden van de Surfschool

Het is weer voorbij die mooie zomer, maar je kunt wel een beetje de vibes terug halen door te gaan skateboard longboarden met Freek van de Surfschool op zondag 7 oktober om 16:00 uur bij de The OneFit Pop-up Gym.

longboard-desurfschool

Rotterdam CS of Venice Beach?

Wil jij die beachy summerfeels, zonder jezelf helemaal naar het strand te moeten slepen? We hebben je rug hoor. Met longboard skateboarden van de Surfschool hoef je alleen maar heel even je ogen dicht te doen tijdens het cruisen. We promise: je bent in een split second vergeten dat je vlakbij Rotterdam CS staat en je waant je zomaar aan de kustlijn van Venice Beach. Daar doet teacher Freek zijn stinkende best voor.

Zo doe je mee

Meedoen is helemaal gratis. We hebben 10 plekken beschikbaar welke jij als OneFit member kunt reserveren via de app. Dus stap uit je comfort zone en probeer eens een nieuwe manier van bewegen. Extra leuk: na afloop liggen er ook goodies voor iedereen klaar!

The OneFit Pop-up Gym

In The OneFit Pop-up Gym hebben we de beste instructeurs van de tofste gyms en studio’s in Rotterdam verzameld om jou kennis te laten maken met het OneFit aanbod. Oftewel: de meest populaire en unieke workouts van de stad. Tussen 5 oktober en 2 november kun je hier alle workouts gratis volgen.

Dit moet je weten over The OneFit Pop-up Gym.

Deel dit via: