Pop-up gym workout tip: Nocco x CrossFit Nultien WOD

2 October, 2018 • Tags: , , ,

Waarom CrossFit en Rotterdam een gouden combi zijn hoeven we eigenlijk niet meer uit te leggen (iets met ruig en niet lullen maar poetsen). Misschien nog wel waarom Nocco en CrossFit een perfect match is. Dus kom langs voor een WOD van CrossFit Nultien en maak kennis met het Zweedse fitness drankje Nocco.

Crossfit Nultien

Zet in op sweat

Bij deze WOD kun je zonder na te denken flink gas gaan geven! Lastige technieken worden even gelaten voor wat het is en er zullen ook geen zware gewichten voorbijkomen. Dit is een WOD die fijn is om je verstand even op 0 te kunnen zetten en gewoon full power voor sweat te gaan.

WOD what?

Nog helemaal geen ervaring met CrossFit? Schroom niet en meld je aan! Tijdens deze WOD (workout of the day) zijn ook newbies ontzettend welkom. Wel ervaring met CrossFit? No stress, er gaat sowieso flink gezweet worden.

No Carbs Company Nocco

Dit suikervrije en functionele drankje is een must voor fanatieke sporters. Bij OneFit partner CrossFit Nultien zijn ze al fan, daarom hosten zij samen de allereerste workout in onze pop-up gym. Kom dus zweten tijdens deze workout of the day (WOD) gegeven door de no mercy Nultien trainers. Ontdek daarna je nieuwste verslaving tijdens een Nocco tasting.

Zo doe je mee

Meedoen is helemaal gratis. We hebben 12 plekken beschikbaar welke jij als OneFit member kunt reserveren via de app. Maar er zijn ook nog 8 extra plekken voor OneFit newbies. Dus neem vooral je vrienden mee! De nog niet OneFitters kunnen zich aanmelden via pop-upgym@one.fit. Extra leuk: na afloop liggen er ook goodies voor iedereen klaar. Check het rooster!

The OneFit Pop-up Gym

In The OneFit Pop-up Gym hebben we de beste instructeurs van de tofste gyms en studio’s in Rotterdam verzameld om jou kennis te laten maken met het OneFit aanbod. Oftewel: de meest populaire en unieke workouts van de stad. Tussen 5 oktober en 2 november kun je hier alle workouts gratis volgen.

Dit moet je weten over The OneFit Pop-up Gym.

Deel dit via: