Pop-up gym workout tip: hoopdance van Juul’s hoop vibes

10 October, 2018 • Tags: , , ,

Waan je even kind terwijl je sport! Leer hoelahoepen (of haal je skills weer op) tijdens de hoopdance workout van Juul’s Hoop Vibes in The OneFit Pop-up Gym. Volgens ons een ultieme sweat and joy workout want hier wordt je heel erg vrolijk van. Na een uurtje hoelahoopen heb je ook nog eens een stevige training gehad. Geloof ons, dit is leuk!

Hoelahoop

Jeugdsentiment

Schudde jij vroeger op het schoolplein je heupjes ook alle kanten op in de hoop dat de hoepel bleef draaien? Volg een les hoopdance van Juul en schrijf geschiedenis: om ieder lichaamsdeel laat jij straks die hoepel bewegen. Bovendien doet een een uurtje jeugdsentiment niemand kwaad.

Verhalen dansen

Als docente Juliette niet aan het hoepelen is, dan heeft ze wel een notitieblokje bij zich om nieuwe oefeningen in op te schrijven. “Hoopdance is voor mij meer dan alleen dansen: het is bewegen en één worden met de hoepel. Alleen dansen kan ook mooi zijn, maar beeld je eens in als je dit met een voorwerp doet, waardoor je nog beter je verhaal dansend kan vertellen.” Kom jij geschiedenis schrijven?

Hoep, zweet en trainen

Denk maar niet dat je er bij Juul met alleen wat heupwiegende bewegingen vanaf komt. Naast dansen doe je ook balans- en fitnessoefeningen met de hoepel. Je traint je gevoel voor ritme, je buik-, arm-, been- en bilspieren. Met op de teller: 110 verbrande kilocalorieën per 10 minuten. Say whut? Ja. Gaan dus!

Zo doe je mee

Meedoen is helemaal gratis. We hebben 12 plekken beschikbaar welke jij als OneFit member gewoon kunt reserveren via de app. Maar er zijn ook nog 8 extra plekken voor OneFit newbies. Dus neem vooral je vrienden mee! De nog niet OneFitters kunnen zich aanmelden via pop-upgym@one.fit. Check het rooster!

The OneFit Pop-up Gym

In The OneFit Pop-up Gym hebben we de beste instructeurs van de tofste gyms en studio’s in Rotterdam verzameld om jou kennis te laten maken met het OneFit aanbod. Oftewel: de meest populaire en unieke workouts van de stad. Tussen 5 oktober en 2 november kun je hier alle workouts gratis volgen.

Dit moet je weten over The OneFit Pop-up Gym.

Deel dit via: