Pop-up gym workout tip: fitness jumping van Fit by Me

1 October, 2018 • Tags: , , ,

Een trip down memory lane tijdens het sporten? Ga fitness jumpen met Fit by Me tijdens het openingsweekend van The OneFit Pop-up Gym op zaterdag 6 oktober om 11.00u. Helemaal gratis!

Jumping Fitness

High intensity, low impact

Het ziet er misschien bijzonder uit: tig mensen op een minitrampoline die jumping jacks, power jumps en andere sprongen aan het maken zijn. Maar het is wel effectief, trampoline fitness heeft een hoge intensiteit en een lage impact op je gewrichten. Wist je dat 10 minuten jumpen gelijk staat aan een half uur hardlopen? Reken maar uit wat je in dit uurtje gaat neerzetten, terwijl de leukste hits uit de speakers dreunen…

Fitter dan fit

Waar je gegarandeerd versteld van gaat staan, is de behendigheid van Fit by Me-eigenaresse Nancy. Ze is bedreven in tennis, running, cycling, spinning, RPM, aquarobics, Kick Fun, boksen, personal training, snowboarden en skaten. Say whut? Ja, en ze zat óók nog in het Nederlands voetbalelftal ooit. Topvoorbeeld dus.

Zo doe je mee

Meedoen is helemaal gratis. We hebben 10 plekken beschikbaar welke jij als OneFit member kunt reserveren via de app. Maar er zijn ook nog 5 extra plekken voor OneFit newbies. Dus neem vooral je vrienden mee! De nog niet OneFitters kunnen zich aanmelden via pop-upgym@one.fit. Extra leuk: na afloop liggen er ook goodies voor iedereen klaar. Check het rooster!

The OneFit Pop-up Gym

In The OneFit Pop-up Gym hebben we de beste instructeurs van de tofste gyms en studio’s in Rotterdam verzameld om jou kennis te laten maken met het OneFit aanbod. Oftewel: de meest populaire en unieke workouts van de stad. Tussen 5 oktober en 2 november kun je hier alle workouts gratis volgen.

Dit moet je weten over The OneFit Pop-up Gym.

Deel dit via: