Wij dagen je non-stop uit om nieuwe workouts te ontdekken met vier check-ins per OneFit locatie. Elke week werken wij er keihard aan om zoveel mogelijk nieuwe studio’s en gyms aan ons netwerk toe te voegen, zodat jij van alles kunt proberen.

Deze blog wordt wekelijks geüpdate

Nieuw in Amsterdam

Beat 81
Voor de leukste HIIT-en krachtlessen in de buitenlucht all over the city ga je naar Beat81. Naast het gebruik van gewichten en lichaamsoefeningen krijgt iedereen hier een hartslagsensor om. Na de les ontvang je dan je persoonlijke training statistieken (zo kan je bijvoorbeeld zien hoeveel calorieën je verbrand hebt) en sport je in je eigen optimale trainingszone. Ready, set… play Nicky Minaj: “Yeah that’s that super bass”!

Boks Therapie
Boksen is als therapie voor het lichaam en de geest. Bij Boks Therapie weten ze dit. Je wordt fitter. Je wordt mentaal weerbaarder. Je kan de hele wereld aan! Het zorgt ervoor dat je je brein klaarstoomt voor verschillende uitdagingen, die lijken op de uitdagingen die je tegenkomt in je persoonlijke en professionele leven. Bokstherapie wordt dan ook de ‘soft side of boxing’ genoemd.

Studio 205
Hidden gem alert! Studio 205 zit niet alleen letterlijk best wel goed verstopt, deze nieuwe locatie is ook echt een nieuw pareltje in het OneFit netwerk. Deze Pilates en Aerial studio zit in een gebouw dat voorheen een kunst warehouse was. Dat is nog steeds te merken, want het hangt hier nog vol met kunst dat uitgezocht wordt door Studio 205. Dus volg hier een les Pilates met props of hang in een hangmat met Aerial yoga, terwijl je cultuur snuift!

Miesiyu Sports
Miesiyu Sports is een off-beat sports hub waar je kan boksen en kickboksen of terecht kan voor diverse spin-offs van de vechtkunst, dat ze bieden aan professionele en recreationele vechters, funsters, hipsters en iedereen daar tussenin. Want je hoeft geen professionele bokser te zijn om er als eentje te trainen. Trainen als een bokser gaat vooral over intensiteit; je gaat hard. Je leert om te presteren onder druk. Hier weten ze al geen ander hoe ze jou kunnen motiveren.

Next Level AMS
Next Level AMS is voor alle sociale dieren, die het allerliefste samen trainen. Waar je voor jezelf nog wel eens kan stoppen, kunnen anderen je overhalen om toch nog door te gaan en uiterste uit jezelf te halen. Dit wordt op en top benut, met lesjes als Bodypump, CrossFitness en Tone It Up. Of 30 minuten HIIT-lessen, zo heb je écht geen excuus meer. Of zoals ze hier zeggen: “Let’s do this together.”

BE-KIND Running
Een hardloop clinic volgen van een personal trainer terwijl je meehelpt het zwerfafval op de route op te ruimen. Dat is BE-KIND Running! Ren je mee? De eerste clinic in Amsterdam is op 3 juni.

Nieuwe lessen: Amsfit
In hartje Amsterdam vind je Amsfit. Deze unieke locatie zit natuurlijk al een tijdje bij het OneFit netwerk aangesloten, maar nu heeft deze locatie nog veel meer plekken beschikbaar gesteld voor OneFitters. En met een lesaanbod van 07:00 tot 20:00 kunnen de vroege vogels en de nachtvlinders hier hun ei kwijt!

Nieuw in Rotterdam

BE-KIND Running
Fit worden terwijl je meehelpt onze prachtige aarde een stukje mooier en schoner te maken: dat is BE-KIND Running. Tijdens het rennen krijg je een rugzakje van BE-KIND om al het zwerfafval in te stoppen dat je onderweg tegenkomt en tijdens de run zijn er stops waar je oefeningen onder begeleiding van een personal trainer. Op 29 mei is de eerste clinic!

Nieuw in Den Haag

Speciaal event: Make Waves Move Mountains
Op zaterdag 1 juni komt het Make Waves Move Mountains event naar Hartbeach Quicksilver Surfschool in Scheveningen. Jij kunt hier als OneFitter bij aanwezig zijn en één van de gave clinics volgen, zoals yoga en surfen. Alle info vind je hier!

Deze week zijn er geen nieuwe locaties toegevoegd in Den Haag en Utrecht.

Houd deze pagina in de gaten, want elke dinsdag voegen we nieuwe locaties toe!