Nieuw: het fitnessabonnement dat je aan en uit kunt zetten!

De fitnessbranche staat er om bekend vooral langlopende contracten aan te bieden. Daar is de laatste jaren wel degelijk verandering in gekomen. Veel sportscholen bieden nu ook abonnementen aan voor kortere perioden bijvoorbeeld een halfjaar of drie maanden abonnementen. Daarnaast is het met de intreding van de Wet van Dam niet meer mogelijk om contracten stilzwijgend met een jaar te verlengen. De keerzijde van deze kortere contracten is dat ze over het algemeen een stukje duurder zijn, dan de langlopende contracten. Veel mensen vinden het lastig dat ze een abonnement niet even stop kunnen zetten als ze bijvoorbeeld op vakantie gaan of een tijdje ziek zijn of zich niet lekker voelen. Hier heeft OneFit nu een oplossing voor. OneFit Unlimited is het abonnement wat je op ieder moment aan en uit kunt zetten en je daarnaast toegang geeft tot alle sportscholen binnen ons netwerk. Dus heb je even geen tijd of zin dan zet je je abonnement gewoon even uit.

Hoe werkt dat dan? Stel je besluit vandaag je OneFit Unlimited abonnement te bestellen. Dan ontvang je je Member Card de volgende dag in huis. Je kan dan direct gebruik maken van alle locaties en activiteiten die worden aangeboden binnen ons netwerk. Simpel je membercard scannen bij de OneFit terminal op locatie ( zie foto ) en je kan beginnen aan je workout!

Dus als je vandaag 17 oktober bestelt, dan gaat je abonnement in op 18 oktober. Als je voor 18 november je abonnement stop zet dan loopt deze niet door op 18 november. Als je je abonnement laat doorlopen is de eerst volgende datum waarop je abonnement stopt 18 december. Zo bepaal je dus zelf wanneer je gebruik wilt maken van je Unlimted abo en wanneer niet. Staat je abonnement uit en wil je toch weer gaan sporten, dan kan je je abonnement net zo makkelijk weer aanzetten. je zet je abonnement aan en uit in je eigen ONeFit account. Simpel inloggen en de schakelaar omzetten.

OneFit Unlimited geldt bij alle locaties binnen ons netwerk. Hierdoor kan je dus lekker variëren. Dus op maandag avond lekker kickboxen bij Splash en op woensdagavond met je vriendin mee naar een yoga les. Als je dan zondag nog energie over hebt om even lekker individueel te trainen in Spa Zuiver om daarna lekker een uurtje te chillen in de Wellness dan kan dat ook!

Wat is er anders dan een normaal abonnement?

1. OneFit Unlimited kan je op ieder moment aan- en uitzetten.

2. Biedt je toegang tot meerdere locaties.

De enige voorwaarden zijn dat je maximaal 1x per dag kan inchecken en niet meer dan 4x per maand dezelfde locatie bezoeken.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.onefit.nl/unlimited

 

 

 

Deel dit via: