Pop-up gym workout tip: SPECIAL! Esmee Noëlle mommy to be workout x Yoga met Lef!

Esmee Noëlle van Rijn en Yoga met lef! slaan de handen ineen voor een hele exclusieve mommy to be special in The OneFit Pop-up Gym. Be there: dinsdag 16 oktober van 19:00 tot 20:30 uur.

prenatale yoga

Preggo life

Laat je inspireren door Esmee Noëlle die je een kijkje in haar leven als mommy to be geeft. Ze vertelt je alles over haar zwangerschap en welke impact dat heeft op haar sport routines.

Mommy to be yoga sneak peek

Na deze (ongetwijfelde) peptalk volg je samen met Esmee een mommy to be yogales van Myrte van Yoga met Lef! Dit is eigenlijk niet meer dan een sneak peek van de zwangerschapsyoga lessenreeks die je bij Yoga met Lef! kunt volgen. Bij The OneFit Pop-up Gym zijn partners helaas niet allowed, maar als je de serie van Myrte gaat volgen, dan mag je partner wel af en toe mee.

Zo doe je mee

Meedoen is helemaal gratis. We hebben 7 plekken beschikbaar welke jij als OneFit member gewoon kunt reserveren via de app. Maar er zijn ook nog 3 extra plekken voor OneFit newbies. Dus neem vooral je mede zwangere vriendinnen mee! Deze nog niet OneFitters kunnen zich aanmelden via pop-upgym@one.fit. Check het rooster!

The OneFit Pop-up Gym

In The OneFit Pop-up Gym hebben we de beste instructeurs van de tofste gyms en studio’s in Rotterdam verzameld om jou kennis te laten maken met het OneFit aanbod. Oftewel: de meest populaire en unieke workouts van de stad. Tussen 5 oktober en 2 november kun je hier alle workouts gratis volgen.

Dit moet je weten over The OneFit Pop-up Gym.

Deel dit via: