Marissa test: award winnaars Great & Great Yoga in Amsterdam

13 March, 2017 • Tags: , , , ,

Aan de naam ligt het niet: ik word al blij tijdens het reserveren van mijn workouts in deze enthousiaste sportschool. Met inmiddels twee enorm grote OneFit Awards onder één dak: reden genoeg voor een bezoekje aan Great & Great yoga! Let’s make zweten GREAT again 😉

Marissa Klouwer

Ok. Misschien moet ik het even van te voren melden, want ik ben denk ik een beetje gebiased. Ik maak namelijk deel uit van de fanclub van Great sinds ik weet dat ik mijn grote sporttas kan thuislaten. Ze delen hier handdoeken uit bij binnenkomst. En ze hebben shampoo voor je klaar staan. En er is een sauna – een gerenoveerde. En een stoombad. En fohn’s enzo. JA! JA! Maar ik kom natuurlijk voor een uurtje sporten.

HITT training

Op het programma staat een HITT en een Yin yoga les. Fijn is dat het bij Great voelt als een bezoekje aan een Dubaiaans hotel. Niet dat ik daar ooit ben geweest, maar het voelt chill, high-end en rustig. In tegenstelling tot een doorsnee Basic Fit is hier alle ruimte om te kunnen doen wat je wilt. Met een max. aantal deelnemers word je niet omver gelopen door je buurvrouw en is er genoeg persoonlijke begeleiding. De HITT les is in de vorm van een circuit training waarbij je binnen een half uur elke spiergroep ‘’even’’ behandelt. Een groepskrachttraining, maar dan in intervalvorm. Fijnheid. Snel en effectief: I like! En op ieders eigen niveau: alle oefeningen kun je zo draaien dat hij perfect is voor jou niveau.

Great Club Amsterdam

Zen in Great met Yin yoga

Verstopt in het gebouw ernaast is een enorme zen ruimte verstopt en deze is verbazingwekkend groot. Maar wel knus. Yoga is voor mij een effectieve manier om weer even in de ruststand te komen, wat Yin dan ook mijn favoriete vorm maakt. Maar stiekem heb ik ook al wel eens de yoga & beats gevolgd: deze raad ik ook aan! Milou maakt letterlijk een feestje van deze practise en dat is enorm fijn voor de afwisseling. De docenten bij Great weten wat ze doen: ik snap waar de awards vandaan komen!

Heb jij al een GREAT workout geprobeerd? Do it! Ik ben er elke week, dus wie weet kom ik jou tegen. Grote kans dat je me vindt in de sauna 😉

Marissa (23) test onze groeplessen en schrijft erop los. Als fitgirl werkt ze als personal trainer en dansdocente, maar vindt ze het ook fijn om yoga te beoefenen of andere uitdagende lesjes te volgen. Ze studeert culturele antropologie & psychologie, heeft haar eigen marketingbureau Giants & Robots en werkt als Pranic Healer! Volg haar op Instagram of via www.marissaklouwer.com

Deel dit via: