Liselore test: Vinyasa Core Flow bij YogaFest Studio

22 November, 2016 • Tags: , ,

Dinsdagavond: what to do?! Nu mijn zusje sinds een maand ook een ‘OneFitter’ is spreken we af vaker samen te gaan trainen. Een blik op de agenda in de nieuwe app (erg handig) doet ons besluiten een lesje Vinyasa Core Flow te volgen bij het nieuwe ‘YogaFest Studio’ welke is gevestigd in een super mooi pand midden in het Westerpark.

liselore

Bij binnenkomst worden we netjes ontvangen, aangemeld en begeleid naar de studio op de eerste verdieping waar docent Marlene ons al opwacht. Zij legt kort uit dat we, gezien het feit dat we allemaal nieuw zijn bij deze studio, starten met de basisbeginselen van core flow. Termen als stabiliteit, kracht en flexibiliteit van je core blijven bij me hangen. Ook legt ze ons uit dat alle bewegingen elkaar opvolgen in een ‘wave’. Marlene beweert niet zo van de zweverige muziek te zijn en zet doodleuk ‘yoga rock&roll’ op wat zorgt voor net wat meer pit en power.

studio-liselore
Leuk om te zien dat de studio, zo nieuw als ze is, al behoorlijk druk bezocht is. Je ziet en merkt aan alles dat het de eigenaren bloed, zweet en tranen heeft gekost. De ruimte waar onze les plaatsvindt heeft als naam Studio Fire en kijkt uit over de boomtoppen van het park wat de locatie alleen nog maar unieker maakt. Zeker een bezoekje waard!

OneFit’s Liselore test zo gevarieerd mogelijk de OneFit locaties in Amsterdam. Ze is 29 jaar oud en is een echte duizendpoot, zo werkt ze als city manager voor OneFit, als hostess voor clube ABE, Scotch & Soda én Hi-Tec. Daarnaast heeft ze haar eigen maandelijkse feestje Coconuts&Belle! Ook rijd ze motor en danst ze salsa. Je kunt haar volgen op Instagram Facebook.

Deel dit via: