Les Mills Groepslessen

1 May, 2014 • Tags: ,

Dat de Les Mills Groepslessen immens populair zijn is een gegeven. Zo wordt er bijvoorbeeld 7 juni een groot Les Mills/ Reebok event gegeven in de Ziggo Dome in Amsterdam. De Les Mills lessen staan bekend als intensieve creatieve lessen van gemiddeld een uur op inspirerende en opzwepende muziek. De lessen worden gegeven door goed opgeleide instructeurs waardoor de workout voorbij vliegt en waarin je je lekker in het zweet hebt gewerkt met een lach op je gezicht.

Les Mills wordt inmiddels aangeboden in meer dan 15.000 clubs in maar liefst 80 landen. En mocht je overwegen om snel een les bij te wonen ,weet dan dat je niet de enige bent. Elke week volgen zijn er 6 miljoen mensen die een Les Mills les volgen. Les Mills kent acht verschillende stijlen namelijk: Body Balance, Body Combat, Body Attack, Body Jam, Body Pump, Body Step, Body Vive, RPM, SH’BAM en CXWORX. Hoewel de namen misschien een beetje op elkaar lijken verschillen de lessen zich onderling sterk. Van meer Yoga-achtige stijlen, tot lessen die geinsprireerd zijn door een combinatie van diverse vechtstijlen en van dans tot fietsen. Al met al vor ieder wat wils. De komende weken zullen we de verschillende mogelijkheden verder toelichten.

Binnen ons netwerk worden maar liefst 560 Les Mills lessen aangeboden. Kijk snel bij locaties, waar en welke les bij jou in de buurt wordt gegeven. Eenmaal begonnen dan wil je ongetwijfeld niet meer stoppen.

Check In, Work out!

Deel dit via: