Laura test: Power Workout bij Workout Amsterdam

3 November, 2016 • Tags: , ,

Een sportdate met mijn vriendin Sophie; ik mocht kiezen welke les we zouden gaan volgen. Voor ik het wist stelde ik heel enthousiast de Power Workout van Workout Amsterdam voor welke wordt gegeven op maandagavond om 19:00 uur. Lekker sportief, een HIIT training op het Museumplein…in de kou. Hoe dichterbij de les kwam, hoe meer ik er tegenop zag. Ik appte Sophie nog; “Weet je zeker dat we gaan?”. En toen was daar het moment dat we geen keuze meer hadden, tijd om te annuleren was er niet meer. 

img_7145

Dik ingepakt gingen we op de fiets richting het Museumplein. Daar aangekomen waren we met een groepje van 5 meiden en de leuke trainster Jill, zij is tevens de founder van Workout Amsterdam. Een fijn muziekje op en gaan! Na een goede warming-up hebben we een heerlijke training gehad waar high intensity werd afgewisseld met krachtoefeningen. Springen, opdrukken, squads, rennen en afsluiten met buikspieroefeningen.

Ik begon de avond met tegenzin maar op het moment dat ik in het donker op de koude grond lag – voor de zoveelste keer omhoog kwam…adem in…adem uit…en mijn buikspieren aanspande – op dat moment was ik zo trots op mezelf! Er is zowel een les voor beginners als gevorderden en twijfel je over een workout in de kou? Zet jezelf erover heen! Kleed je goed aan en ga ervoor. Het gevoel wat je krijgt na zo’n les is heerlijk, vol energie beginnen aan de week.

Naast avondtrainingen zijn er ook Workouts voor de vroege vogels. De lessen worden gegeven op drie verschillende locaties in Amsterdam: het Museumplein, het Vondelpark en het Sarphatipark. Eigenlijk zijn er géén excuses meer te verzinnen om niet te gaan… So, let’s do it!

Ik ben Laura Disco, 30 jaar, happy in love en woon in Amsterdam en werk bij het fashion, beauty & lifestyle PR bureau So PR. Al mijn hele leven houd ik van sporten, als jong meisje heb ik taekwondo beoefent op hoog niveau en sinds ik 10 jaar geleden naar Amsterdam kwam, altijd op zoek geweest naar iets dat bij me past. Fitnessen, hardlopen, lesjes in de sportschool, alles ging op een gegeven moment vervelen. Voor mij is Onefit dé uitkomst, omdat ik mijn eigen ‘sport-week’ in kan plannen met de lessen waar ik behoefte aan heb. Van boksen, bodypumpen tot hot yoga, maar ook het ontdekken van ‘nieuwe’ sporten begin ik steeds leuker te vinden.

Deel dit via: