Laura test: Pilates bij The Wellness Garden

23 August, 2016 • Tags: , ,

Naast bodypumpen, boksen, spinning of hardlopen, probeer ik ook regelmatig tijd in te plannen voor een lesje yoga of pilates. Zo ook voor de les pilates op zondagochtend in The Wellness Garden. The Wellness Garden is een locatie in het Fashion Hotel in Amsterdam West en bij mij om de hoek, dus perfect.

Nadat ik beneden bij pas heb opgehaald, loop ik naar een kamer waar max 6 tot 8 matjes liggen. Nee, het is geen standaard yoga studio of een plek waarvan ik heel geïnspireerd raak, maar een deel van een conferentie kamer in een hotel. Toch heb ik ook zeker door deze locatie geleerd dat de plek niet veel uitmaakt, als er maar expertise is vanuit de teacher en er een fijne sfeer hangt. En dat is hier zeker zo!

Review The Welness Garden

Nu de les. Eerlijk is eerlijk als ik zeg, dat ik elke les pilates of yoga een klein beetje gefrustreerd raak. Ik ben er gewoon niet goed in, ik zie iedereen om me heen met hun hoofd naar hun knie, benen in de lucht of heel rechtop zitten en ik ben altijd de stijve hark. Gelukkig is de pilateslerares heel lief en geduldig en omdat het een kleine groep is heeft ze ook echt de tijd genomen om mij te helpen met mijn techniek.  Het uurtje vloog zo voorbij en ondanks ik geen ster ben in pilates, heb ik deze les zeker weer iets bijgeleerd.

Ik blijf andere sporten combineren met yoga en pilates om zo een goede balans te vinden voor mijn lichaam en ik ga ook zeker vaker terug naar The Wellness Garden, want naast pilates geeft deze lerares ook een hele fijne yoga les.

Dus mocht je het fijn vinden om in een kleine groep een les yoga of pilates te volgen, zou ik het zeker aanraden om met Onefit een keer les te boeken bij The Wellness Garden.

Ik ben Laura Disco, 30 jaar, happy in love en woon in Amsterdam en werk bij het fashion, beauty & lifestyle PR bureau So PR. Al mijn hele leven houd ik van sporten, als jong meisje heb ik taekwondo beoefent op hoog niveau en sinds ik 10 jaar geleden naar Amsterdam kwam, altijd op zoek geweest naar iets dat bij me past. Fitnessen, hardlopen, lesjes in de sportschool, alles ging op een gegeven moment vervelen. Voor mij is Onefit dé uitkomst, omdat ik mijn eigen ‘sport-week’ in kan plannen met de lessen waar ik behoefte aan heb. Van boksen, bodypumpen tot hot yoga, maar ook het ontdekken van ‘nieuwe’ sporten begin ik steeds leuker te vinden.

 

Deel dit via: