Tips om het maximale uit je OneFit Membership te halen

1 February, 2018 • Tags: ,

Weg met die geheimen! We hebben zo veel mogelijk mensen op onze HQ uitgehoord en hun geheime tips ontfutseld. Door ze hier te delen hopen we je te helpen om ook de minder bekende voordelen van je OneFit membership te ontdekken.

OneFit app

Spreid je vleugels

Woon je in Den Haag en werk je in Amsterdam of andersom? Met een membership voor Amsterdam (€59) kun je in ALLE OneFit cities sporten. Met dat van €49 kun je in Rotterdam, Den Haag en Utrecht sporten. Dat zijn wel heel veel workouts! Zoek een workout in de buurt voordat je naar huis reist. Iedere stad is uniek en er zijn nog ongelofelijk veel nieuwe lessen en sportscholen te ontdekken.

Probeer het later nog een keer

Kun je geen plekje in je favo yogales vinden? Snappen we, jij bent gek op die les, en met jou nog zoveel anderen. Laten we een geheimpje met je delen. Nieuwe lessen gaan midden in de nacht online, dus zet je wekker extra vroeg om die spot zeker te stellen. Ben je niet zo’n ochtendmens, dan is alles niet gelijk verloren. Check twee of acht uur voor het begin van de les nog een keer. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat iemand het niet gaat redden, en dat is voor jou dus goed nieuws. Of: zet jezelf op de wachtlijst.

Skip de les een keertje

OneFit biedt je meer dan alleen sportlessen, dus waarom zou je jezelf beperken? Ruil een keer een sportles in voor de spa, cryotherapy, schaatsen, trampoline springen of mindfulness. Laat de buikspieroefeningen een dagje voor wat ze zijn en neem een vriend mee op avontuur. Scroll door de lessen zonder de filters aan en laat je verrassen.

Probeer eens iets nieuws

Begint je wekelijkse routine een sleur te worden? Is het je opgevallen dat je lichaam gewend raakt aan steeds dezelfde oefeningen. Misschien is het een idee om in plaats van je gebruikelijke sessie een keer een bokstraining of balletles te boeken, of een keer te gaan zwemmen? Als je dan je favo workout echt niet blijkt te kunnen missen, heb je in ieder geval ook de variatie van je OneFit membership benut.

Word vrienden met een leraar

Iedere leraar heeft een unieke vibe. Sommigen stralen ongelofelijk veel positieve energie uit. Geen wonder dat we ons zo tot hen aangetrokken voelen. Spreek zo iemand eens aan. Vraag of ze ook op andere plekken lesgeven. Veel leraren geven les in diverse studio’s en sportscholen, soms zelfs op andere OneFit locaties. Als je het niet vraagt, zul je het nooit weten…

Leer iets nieuws

Het is nooit een slecht idee om weer eens iets nieuws te leren. Of het nou Olympisch gewichtheffen is of exotisch paaldansen, door een nieuwe wekelijkse les te bezoeken bouw je aan een stevige fundering. Het leuke aan OneFitter zijn is dat je tegelijkertijd yogi pro, paaldans expert en toegewijde CrossFitter kunt zijn. Ontdek en ontwikkel onverwachte sporttalenten!

Deel dit via: