Fitness opzeggen bij Basic-Fit: Kom Op Nou!

Schermafbeelding 2014-06-09 om 09.40.16

 

‘Je bent niet de enige’ lezen we op de ‘opzeg’ website Opzeggen.nl. Hoewel de meeste sportscholen er hard aan werken om er voor  te zorgen dat jij echt iets bereikt met fitness blijkt dat er nog steeds veel opzeggers zijn. Waarom scoren die budget fitnesscentra zoals Basic Fit en Fit for Free nu zo hoog in de ‘afhaak top 10’? Is dat omdat ze gewoon de grootste zijn en dus ook de meeste opzeggers hebben? Dat speelt natuurlijk zeker een rol, maar er is hier meer aan de hand.

Het deelnemen aan groepslessen en contact met instructeurs en mede-sporters blijkt belangrijk als je fitness vol wil houden. Een budget sportschool is veel meer gericht op zelfstandig trainen en daar is het aantal afvallers wereldwijd gezien al jarenlang erg hoog.

Is goedkoop dan duurkoop? Als blijkt dat je weinig tot geen gebruik maakt van je abonnement dan is dat inderaad helemaal waar. Je zult namelijk ook niet snel andere sportieve activiteiten ondernemen als je nog een ongebruikt sportschoolabonnement in de la hebt liggen. Als jij een actieve sporter bent die echt geniet van cardiofitness en krachttraining dan heb je bij budgetfitness een topdeal. Al die mensen die niet op komen dagen die sponsoren eigenlijk jouw dagelijkse bezoekje.

Je gezondheid is je meest kostbare bezit. Dus zorg dat je het goed aanpakt. Met de 5 Top Tips voor Fitness heb je de grootste kans dat het je gaat lukken. Dus ga lekker samen sporten, plan het in je agenda, zorg voor veel afwisseling, stel steeds doelen die je kunt behalen en tot slot zorg dat je het echt leuk hebt! Probeer eerst eens wat dingen uit voordat je een abonnement afsluit. Kom wel in actie – Tatjana zou zeggen Kom Op Nou! – want hoe eerder je begint hoe beter het is.

 

 

 

Deel dit via: