Fight for Pink en fiets je eigen Giro!

3 May, 2018 • Tags: ,

Pink isn’t a colour – it’s an attitude! Vrijdag begint-ie in Jeruzalem: de Giro d’Italia. De wielerrace begint met een tijdrit van 10 kilometer en guess what: dat kan jij ook! Die olijfbergen en de Klaagmuur mag je er even bij fantaseren, maar verder doe jij niet onder voor Chris Froome of Tom duMoulin. Met een uurtje spinnen leg je in theorie zo’n 25 kilometer af, dus race voor die roze trui en hou je eigen wielerwedstrijdje! Spinning kun je in bijna elke gym doen, dus check hier waar jij jouw Ronde van Italië uitfietst.

Spinning

Den Haag

Woon je in Den Haag? Dan stap je om 09.30 op je fietsje in de International Health Spa. Deze les staat bekend om z’n leuke eighties tunes, mooie ruimte en superenthousiaste coaches. Done? Op naar de tweede etappe om 12.00 bij Fitness Avenue! Nog 45 minuutjes knallen en dan op je eigen fiets beginnen aan de uitzwaaietappe!

Rotterdam

Rotterdammers beginnen hun eerste etappe om 09.30 in Sportingclub de Uitweg. Een half uurtje duurt deze les, maar dit is een tijdrit! Hoe sneller je fietst, hoe hoger je in ‘t eindklassement komt. Klaar? Dan krijg je een paar uur pauze. Pasta, bananen, bietensapje – en om 20.00 uur op naar Wellness Club Rotterdam voor de afmattingstocht!

Utrecht

Utrechters! Weet je nog, de wielerkoorts van 2015? Doe ‘m vandaag dunnetjes over! We blijven vandaag op één plek: Newstyle Croeselaan. Om iets voor 09.00 stel jij je fiets af, je trekt je zeemleren lap recht en gaat voor de klim. Het is geen zweet dat je ruikt, het is roem! All done? Even uitrusten, squeeze die bidon helemaal leeg, misschien even de beentjes strekken op de altijd levendige Croeselaan en om 12.00 ben je terug – klaar voor je eindrit. Laat maar ‘s zien wie er de bergkoning is! En let op, deze locatie hanteert een first come, first serve beleid, dus kom lekker op tijd! Dan kun je gelijk vooraan in ‘t peloton gaan zitten.

Amsterdam

Pink Fighters in Amsterdam beginnen at crack of dawn: om 07.15 bij Fitness365. Fiets de slaap uit je ogen, klim die Olijfberg op en eindig een uur later hoog in de Alpen. Douchen mag, maar zouden wij niet doen. No sweat no glory, was ‘t toch? Dus stap lekker afgemat om 09.30 Duofit binnen voor je volgende etappe. Ga vooraan zitten, jij bent nu al de onbetwiste pelotonleider en ga voor de afdaling! Met een beetje geluk gooien ze hier het dak naar beneden en wordt het een glorieuze eindrit met je hoofd in de wolken!

Reserveer jouw spinninglesjes via de links en laat ons weten hoe ‘t ging!

 

Deel dit via: