Weekend workout tip: Vier Les Mills lessen in Rotterdam!

22 March, 2018

Rotterdammers, jullie lucky dogs! Blokkeer onmiddellijk de hele zaterdagochtend in je agenda. Uitslapen kan altijd nog, maar wat niet altijd nog kan is je lichaam er he-le-maal van langs geven tijdens een Les Mills marathonles van 2.5 uur bij Active Sports in Rotterdam. En het beste nieuws: Het kost je maar één check-in! 

2,5 uur lang LesMills

Als OneFitter ken je de lesjes van Les Mills waarschijnlijk wel. Makkelijk te volgen, herkenbaar, en je weet dat ‘t goed zit met de kwaliteit. De muziek is altijd lekker opzwepend en je kunt de les aanpassen aan jouw niveau. Deze succesformule bestaat al behoorlijk lang. Zo lang zelfs dat de BodyAttackles nu met de honderste release komt, en om dat te vieren nodigt Active Sports jullie, Rotterdamse OneFitters, zaterdagochtend uit om 2,5 uur langs los te gaan op vier verschillende Les Mills-lesjes!

En dóórgaan!

Je begint om half negen met een half uurtje GRIT,  een high-intensity interval training waarbij je supersnel je conditie verbetert, je snelheid verhoogt en heel veel calorieën verbrandt. En waar je normaal gesproken na zo’n half uurtje tevreden je zweet opveegt en op huis aan gaat, maken we deze zaterdagochtend een uizondering. No rest for the wicked, dus in één ruk door naar een half uurtje pumpen. Om half tien leg je je halters weg, en maak je je klaar voor Bodystep. Even wat rust voor je armen en schouders, maar niet te lang want om 10.00 uur begint de les waar het allemaal om draait: De honderdste release van Bodyattack! En hoe die eruitziet weten wij ook nog niet. Laat je verrassen door Active Sports!

Dit is jouw zaterdagochtend:

8:30u Grit 30min.
9:00u Bodypump 30min.
9:30u Bodystep 30min.
10:00u BODYATTACK100

Voor dit event check je gewoon in bij Active Sports in Rotterdam met je OnFit app. Wees er wel snel bij! 

Deel dit via: