Een sportschool waar je je thuis voelt?

4 August, 2014 • Tags: ,

Fitline Healthclub

Woon je in Leidschendam / Voorburg, Driebergen / Zeist of in Maassluis ? Dan zijn we blij je te kunnen melden dat we de uitstekende Fitline Healthclubs hebben aangesloten. Ben je op zoek naar een prima sportschool waar je je thuisvoelt lees dan snel verder.

Alle Fitline vestigingen zijn ruim opgezet en bieden naast ruime mogelijkheden voor cardio fitness en krachttraining een uitgebreid pakket van live groepslessen. Deskundige trainers helpen je graag op weg, maar als je liever zelf wil gaan trainen dan zul je je thuis voelen. Alle voorzieningen die je verwacht van een premium fitnessclub vind je hier ook. De prijzen zijn echter aantrekkelijk gehouden en de sfeer is er gewoon gezellig. Het concept van Fitline is ‘all inclusive’, dus geen budget toestanden. Zelfs de zonnebank is inbegrepen. Veel sporters voelen zich al thuis bij Fitline, probeer het ook eens. Met je OneFit card ben je welkom!

Ook in Zeeland tref je nog twee vestigingen van Fitline Healthclubs aan, deze worden in komende tijd aangesloten op het OneFit netwerk.

 

 

 

Deel dit via: