De Sportweek van: Journalist Gabriëlle Koster

15 July, 2016

Ik ben honderd procent een millennial, altijd op zoek naar the next best thing. Daarom gaat mijn hart sneller kloppen van nieuwe sporten en kan ik drie maanden lang verslaafd zijn aan een nieuwe sport, tot het volgende zich aandient. Het liefst probeer ik sporten waarvan ik nog niet precies weet wat het inhoudt, zoals jumping fitness of surfing yoga. Wees gerust: ik plan ook minstens één keer in de week een ‘reguliere’ groepsles in om mijn lijf fit te houden. Mijn ideale sportweek? Komt-ie!

Maandag
Toffe aanwinst aan OneFit: De Bewustzijnschool. Een sportschool voor de binnenkant, zeg maar. Vooral de Begeleide Visualisatie van Ralph om 10.30 en de Zelf Liefde-les van Desiree om 12.15 zijn favoriet.

Schermafbeelding 2016-07-14 om 11.24.22

Dinsdag
Surf Yoga (Bij Studio 191) is één van die toffe dingen waarvan ik nog niet helemaal wist wát het was, maar waar ik nu dus aan verslaafd ben. Yoga op een indoboard. What’s not to love?

Woensdag
Ik sluit een drukke werkdag graag af met Yin Yoga in de Nieuwe Yogaschool. Het resultaat? Slapen als een baby.

Schermafbeelding 2016-07-14 om 11.19.26

Donderdag
Donderdag, tijd voor AerialYoga bij Rasalila! Yoga-wattes? AerialYoga! Yoga in doeken. Heel tof om te doen en mijn lijf wordt er intens gelukkig van.

Schermafbeelding 2016-07-14 om 11.22.31

Vrijdag
De week afsluiten met een flinke portie hiphop en RnB in de sportschool tijdens een lesje SplashHit met mijn bestie. Wedden dat je daarna net zoveel zin hebt om uit te gaan als ik?

Schermafbeelding 2016-07-14 om 11.21.52

Zaterdag
Een ochtendlesje (maar niet té vroeg) Freestyle in de prachtige sportschool in Amsterdam Oost: Sports World Amsterdam. De lessen op zaterdagochtend zijn vaak niet zo vol, waardoor je persoonlijke begeleiding krijgt.

Schermafbeelding 2016-07-14 om 11.20.59

Zondag
Jumping Fitness bij Anna Mora Studio, nog zo’n ‘nieuwe’ sport. Wat het precies inhoudt? Sportles op een trampoline. Klinkt ingewikkeld? Valt hartstikke mee. Ik beloof het.

Volg Gabriëlle op Instagram om op de hoogte te blijven van haar laatste sportavonturen en ontdekkingen uit het OneFit aanbod. 

Deel dit via: