De Sportweek van: Blogger Esmée Noëlle van Rijn

8 August, 2016

Ik probeer vier keer per week te sporten en wissel het liefst af tussen yoga, krachttraining, pilates en kickboksen. Het liefst zou ik soms weer eens een rondje gaan rennen, maar tot nu komt het er steeds niet van! 

Schermafbeelding 2016-08-03 om 20.21.53

Deze week begin ik mijn sportweek op dinsdag. Morgen heb ik een sportevent dus ik moet een beetje rekening houden met spierpijn! Daarom kies ik voor een Pilates lesje bij Femme Gym in Amsterdam West. Ik ben er voor het eerst, maar bij de receptie zijn ze al superaardig en de lerares is zo niet nog vrolijker. De les is wat anders dan ik gewend ben van Pilates, maar zeker niet minder fijn.

TrainMore1  Trainmore 4

Woensdag had ik eigenlijk een tof sportevent, maar ik heb de laatste weken last van mijn lage bloeddruk en precies vandaag neemt het een duik en durf ik het niet aan. Ik besluit naar min favoriete gym om te fitnessen te gaan: Train More. Daar doe ik krachttraining in mijn eigen tempo, zodat ik goed kan letten op hoe ik me voel.

Deze donderdagavond heb ik niets staan, dus ik reserveer de yin les bij Shape All In. Dat is één van mijn favoriete sportscholen, omdat hun groepslessen van hoge kwaliteit zijn en ze een grote fitnessruimte hebben.

Bluebirds 1 Bluebirds 2

Zaterdag ben ik weer van de partij en ga ik óf voor een Superles 90 bij Bluebirds (een combinatie tussen HIIT, Pilates en Yoga) óf ik duik toch nog een keertje extra het krachthonk in bij Health Club Jordaan (klein maar fijn) voor een extra full body work-out.

Verder kun je mijn leven volgen op www.workthates.nl en via Instagram @esmeenoelle!

Deel dit via: