De OneFit iOS App: alles wat je moet weten

28 June, 2016

Trainen met OneFit is nog gemakkelijker geworden! Het heeft even geduurd, maar de iOS App is vanaf nu te downloaden in de App Store. Geen gedoe meer met vergeten pasjes en voortaan altijd snel alle locaties, lessen en reserveringen bij de hand. Je smartphone is dus het enige dat je nodig hebt om in te checken (en eerlijk: hoe vaak vergeet je die nou nog mee te nemen..).

pag1-app-55-NED pag2-app-55-NED

Met de app kun je:

  • Gemakkelijk navigeren door het aanbod locaties en lessen
  • Lessen reserveren en annuleren
  • Automatische push notificaties ontvangen zodat je nooit meer een les vergeet
  • Inchecken via je smartphone op locatie

pag3-app-55-NED pag4-app-55-NED

Inchecken:

Op het moment dat je bij de locatie bent kun je inchecken via de app. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de locatievoorzieningen op je telefoon. Inchecken op de terminal met je pasje is dus niet meer nodig. Nadat je hebt ingecheckt laat je je reserveringsbevestiging zien aan de locatie en ben je klaar om te beginnen met je workout! 

pag5-app-55-NED reserveringsbevestiging

FAQ

Kan ik mijn OneFit-pas nog gebruiken?

Nee, zodra je met de app incheckt wordt je pas direct gedeactiveerd.

Wat als mijn telefoon het niet doet?

We snappen dat je gewoon wilt gaan sporten, ook al doet je telefoon het tijdelijk niet. Neem dus even contact op met onze klantenservice, dan regelen we een tijdelijke pas voor je.

Tot wanneer kan ik inchecken?

Inchecken kan enkel vanaf 30 minuten voor aanvang, tot maximaal 5 minuten na aanvang van de les. Daarna kun je niet meer inchecken en heb je je reservering gemist. Het is dus belangrijk dat je altijd voordat de les begint incheckt.

Kan ik daarna gewoon doorlopen?

Nadat je hebt ingecheckt ontvang je een reserveringsbevestiging in de app, deze moet je op de desbetreffende locatie laten zien ter bevestiging. Een voorbeeld van deze bevestiging is hierboven afgebeeld. 

Wat als ik een Android telefoon heb?

De meerderheid van onze klanten gebruikt een iPhone, vandaar dat we de iOS app voorrang hebben gegeven. We zijn op dit moment echter wel druk bezig met het ontwikkelen van de Android app. Android gebruikers kunnen uiteraard nog gewoon inchecken met hun pas.

Deel dit via: