Workout tip: bootcamp bij BuitenGewoonFit in Utrecht

27 September, 2018 • Tags: , ,

De herfst mag er dan officieel zijn, jij laat je workout routine toch niet in de war brengen door een beetje kou of regen? Precies, dat dachten wij al. Echte bikkels (zoals jij) gaan gewoon naar buiten en doen mee met de bootcamp workout van BuitenGewoonFit.

bootcamp buitengewoonfit

Buiten is alles beter

Deze workout is niet voor watjes. Weer of geen weer, welk seizoen dan ook; de training gaat altijd door in één van de vijf parken die ze hiervoor hebben uitgekozen. Met maximaal 17 andere stoere mannen en vrouwen ga je een uur lang fysiek de uitdaging aan onder begeleiding van één van de leuke trainers van BuitenGewoonFit. Burpees, walking lunges, planking; het is allemaal een stuk leuker in de buitenlucht.

Hier is je peptalk

Heb je een kleine peptalk nodig? Bedenk dan even dat de blaadjes nú nog wel aan de bomen hangen (= genieten van de natuur) en je handen er nog niet afvriezen. Héél misschien zien we het door de vingers als je met -10 je reservering annuleert, maar nu is dat nog niet het geval. Dus vis je lange sportbroek, waterafstotend jack en goede schoenen maar achter uit de kast en let’s go!

Deel dit via: