Workout tip: avondmeditatie bij Meditation PopUp Badhuis in Amsterdam

26 September, 2018 • Tags: , , ,

Tijdens het mediteren zit je wel (vaak) met je ogen dicht, een fijne omgeving speelt zeker mee in je mate van zen-heid. En nu het steeds vroeger donker wordt, voelen we ons ook minder schuldig om ‘s avonds binnen te blijven. Wat dacht je van een avondmeditatie bij Meditation Popup Badhuis?

evening meditation popup badhuis

Mediteren in de theekamer

Die had je vast niet zien aankomen: mediteren in het voormalige badhuis op de Zaanstraat, wat nu zelfs een gemeentelijk monument is! De meditatiesessies worden georganiseerd door Meditation PopUp in de theekamer van het badhuis. Denk: warme kleuren, gekleurde tegeltjes en fijne zitplekjes. De entree is op Zaanstraat 88: “Volksbadhuis Ingang Vrouwen” (al zijn mannen hier tegenwoordig ook gewoon welkom, hoor).

Nighty night!

Mediteren kan natuurlijk altijd en overal. Vaak wordt aangeraden om het ’s ochtends te doen. Val je dan direct weer in slaap of kan je het echt niet opbrengen om daar tijd voor vrij te maken? Dan kan avondmeditatie heel fijn zijn. Waarom? Het helpt om de stress die je door de dag heen hebt opgebouwd te verminderen. Je komt tot rust en het is de perfecte manier om daarna in een diepe slaap te komen. Wel thuis pas, natuurlijk.

Deel dit via: