7 voordelen van Het Nieuwe Sporten

17 April, 2015 • Tags: , , , , , , ,

We noemen het zelf ‘het nieuwe sporten‘. Onze maandkaart voor sporten in Amsterdam werd door Marie Claire al ‘de Netflix onder de sportabonnementen‘ genoemd. Elle noemde het ‘Gymmen 2.0‘ en Twinkle had het over een ‘All-You-Can-Sport abonnement‘. Lekker complimenteus allemaal! Maar op de toffe Amsterdamse blog Ourground.nl werden de voordelen van het nieuwe sporten wel heel goed op een rijtje gezet. Vandaar dat we de tekst gewoon maar eens letterlijk overnemen. Hier komen ze: de 7 voordelen van Het Nieuwe Sporten:

  1. Meer variatie in je sportprogramma maakt het sporten leuker, met als resultaat dat je vaker gaat. OneFit beperkt zich niet tot de standaard gym; ook yogastudio’s, boksscholen, bootcamps, CrossFit boxen en zwembaden doen mee.
  2. Combineer je nu twee sporten, zoals fitness en yoga? Da’s ongetwijfeld een aanslag op je portemonnee. Met OneFit ben je voordeliger uit.
  3. Samen met je vrienden sporten is gemakkelijker dan ooit, want je hoeft niet bij dezelfde sportschool te zitten.
  4. Of je nu vanaf huis, werk of vrienden komt; binnen een straal van pak ‘m beet twee kilometer is er altijd een sportlocatie in de buurt.
  5. Je zit niet aan zo’n vreselijk jaarabonnement vast; bij OneFit start je met een maand en kun je te allen tijde opzeggen.
  6. Druk, op vakantie of heb je een blessure? No prob. Je kunt je abo tijdelijk ‘pauzeren’, zodat je niet doorbetaalt.
  7. Met een online account kun je alles – van het reserveren van groepslessen tot het tijdelijk stopzetten van je kaart – gemakkelijk online regelen. Geen aangetekende brieven of eindeloze belletjes met de klantenservice.

Thanks @ Ourground.nl. We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen 😉

 

 

 

Deel dit via: