5 x Zen je Bed in

25 October, 2015 • Tags: , , ,

Als de wekker gaat moe, maar ‘s avonds in slaapvallen.. ho maar? Voeg een van deze speciale meditatie- en yogalessen  toe aan je workoutschema en je bent erna gegarandeerd helemaal zen. 

YogaFlow1

Geleide meditatie @ De Nieuwe Yoga School (AMS)

Doordeweeks sluit De Nieuwe Yoga School iedere dag af met een geleide meditatie. In een half uur tijd neemt een van de leraren je mee met een oefening of verhaal. Ideaal dus als je toe bent aan wat rust in je hoofd maar het lastig vind om thuis te mediteren.

Vinyasa Slow Flow @ TULA (AMS)

Een langzamere versie van de (soms best pittige) Vinyasa-les waarin fysieke inspanning zorgt voor mentale ontspanning. Perfect voor wie wel wat uitdaging zoekt maar het ook rustig aan wilt doen.

Ademhaling, Bewustwording en Ontspanning @ Yogaschool Noord (AMS)

In iedere les wordt een yoga ademhalingstechniek gebruikt die tijdens lichte oefeningen op verschillende manieren wordt toegepast. Het geluid van de klankschalen, de kalimba of het windorgel brengen je in een diepe staat van ontspanning.

Sunday Evening Yoga @ Balansz (DH)

Je weekend super relaxed afsluiten en ontspannen aan je week beginnen? Tijdens deze les worden Gentle Flow, Hatha Yoga en Yin-Yang gecombineerd, gevolgd door een ademhalingsoefening of geleide meditatie. Na 75 minuten sta je helemaal zen weer buiten.

Aerial Yoga @ Thrive Yoga (AMS)

Tijdens Aerial Yoga – letterlijk Yoga in de lucht – worden traditionele Hatha houdingen gecombineerd met technieken uit de luchtacrobatiek. In een lange lus van speciaal doek beoefen je de asana’s vrij zwevend boven de grond. Laat je daar vooral niet door afschrikken: de Aerial lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden yogi’s prima toegankelijk.

Rejuvenating Aroma Flow @ Rasalila (AMS)

Een rustige flowles waarin de focus ligt op relaxen en ademhaling, met als afsluiting een langere savasana met geleide meditatie. In deze les wordt gebruikt gemaakt van essentiële oliën, aangepast op het thema uit de yogafilosofie dat bij Rasalila centraal staat die maand. Deze hebben een therapeutische werking en helpen je om optimaal te ontspannen.

Deel dit via: