5 Tips voor een fitte vakantie

2 July, 2013

De vakanties zijn weer begonnen. Extra kilootjes mee naar huis is echt niet nodig. Vijf simpele tips om dit jaar topfit terug te keren.

vakantie
1. Sporten op vakantie doe je gewoon. Wie gaat er niet zwemmen, wandelen of fietsen op vakantie? Gewoon een schepje er bovenop doen en je hebt je workout gedaan.
2. Zomergroenten en fruit eten. Juist op vakantie alle tijd om lekkere verse producten te eten. Overal te krijgen en superlekker.
3. Water. Drink zeker als je de zon op zoekt veel water. Natuurlijk hoort ook een biertje of wijntje er voor veel mensen bij. Geen probleem als je overdag ook voldoende water drinkt.
4. Rust. Actief zijn is goed, maar vakantie is perfect om ook mentaal op krachten te komen. Neem dus je rust.
5. Neem je sportspullen mee. Ja als je in Nederland op vakantie gaat natuurlijk ook je OneFit card 😉 Ga je naar het buitenland? Het is echt leuk om in een vreemde stad of op een mooi strand in de vroege ochtend te gaan hardlopen.

Een extra tip voor de thuisblijvers: het is in de zomer rustig in de sportschool. Ideaal om lekker je ding te doen, de instructeurs hebben alle tijd voor je. Dus pak die kans!

OneFit wenst je een prettige vakantie, kom fit weer terug!

Deel dit via: